Βαρούλκα Αλυσοφόρα STAHL

Σειρά Βαρούλκων Αλυσίδας ST STAHL CraneSystems

Βαρούλκα αλυσίδας ST STAHL

Η μεγαλύτερη σειρά βαρούλκων αλυσίδας ST έχει ικανότητα ανύψωσης έως και 6300 kg. Η ασύγκριτη δύναμη και αντοχή, καθιστά τη σειρά ST ως μία αξιόπιστη λύση. Τα βαρούλκα αλυσίδας ST αποτελούν μία συμπαγή κατασκευή με ελάχιστη και εύκολη συντήρηση.


Δείτε τα σχετικά έντυπα:


Βαρούλκα Αλυσίδας με Χαμηλή Κρέμαση σειρά STK
STAHL CraneSystems

Βαρούλκα STAHL αλυσίδας STK

Με φορεία μειωμένου ύψους 33% και 60% αντιστοίχως, τα αλυσίδας STK από την STAHL CraneSystems επιτυγχάνει την μέγιστη διαδρομή αγκίστρου. Αποτελεί μία ασφαλή λύση για απαιτητικές εργασίες ικανοποιώντας τις πιο ακραίες απαιτήσεις του υποψήφιου πελάτη.


Δείτε τα σχετικά έντυπα:


Βαρούλκα Αλυσίδας Διπλού Αγκίστρου Σειράς STD
STAHL CraneSystems

Βαρούλκα αλυσίδας STAHL STD

Τα βαρούλκα αλυσίδας διπλού αγκίστρου STD σχεδιάστηκαν ειδικά για τη διακίνηση φορτίων μεγάλου μήκους που πρέπει να αναρτηθούν από δύο σημεία. Ανταποκρίνονται στις ανάγκες διακίνησης και μεταφοράς φορτίων. Διακρίνονται για την αντοχή τους υπό δύσκολες συνθήκες.


Δείτε τα σχετικά έντυπα:


Big Bag λύση βαρούλκων αλυσίδας
STAHL CraneSystems

Big Bag βαρούλκα αλυσίδας STAHL

Η έκδοση ‘big bag’ για τα βαρούλκα αλυσίδας από την STAHL CraneSystems είναι μια παραλλαγή της σειράς STD. H εξειδικευμένη σειρά εστιάζει στη διαχείριση χύδην φορτίων σε big bag. Ξεχωρίζουν για την εξαιρετική λειτουργία και για την εργονομία που είναι σχεδιασμένα.


Δείτε τα σχετικά έντυπα:


Ειδικά Προσαρμοσμένες Λύσεις STAHL CraneSystems

Προσαρμοσμένες λύσεις από την STAHL

Η STAHL CraneSystems παρέχει επίσης προσαρμοσμένες και μελετημένες λύσεις για να ικανοποιήσει τις ανάγκες του κάθε πελάτη. Το FORTE της CraneSystems εξειδικεύεται στην παροχή ασφαλών και καινοτόμων λύσεων ακόμα και για τους πιο απαιτητικούς πελάτες.


Δείτε τα σχετικά έντυπα:


Αντιεκρηκτικού Τύπου Ex ATEX Βαρούλκα Αλυσίδας STAHL CraneSystems

Βαρούλκα STAHL αντιεκρηκτικού τύπου

Τα αντιεκρηκτικού τύπου βαρούλκα αλυσίδας είναι πιστοποιημένα κατά ATEX and IECEx για Zone 1.21 or 22. Είναι απλά προς τη χρήση του και φιλικά προς το χειριστή, τηρώντας ακόμα και τις πιο αυστηρές ευρωπαϊκές προδιαγραφές.


Δείτε τα σχετικά έντυπα:


Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies. Με την χρήση του αποδέχεστε τους όρους χρήσης ΠερισσότεραΑποδοχή